Lidmaatschap

Bent u, al of niet beroepshalve, betrokken bij het vervoerrecht in een van zijn vele facetten: zeevaart, binnenvaart, wegvervoer, luchtvervoer, spoorwegvervoer? Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het rechtsgebied en meedenken bij de totstandkoming van nationale of internationale regelgeving?

AANMELDEN VOOR HET LIDMAATSCHAP
U kunt zich aanmelden met het verzoek om lid te worden. Met ingang van 2014 bedraagt de jaarlijkse contributie EUR 50,- voor een gewoon lidmaatschap. Voor diegenen die beroepshalve verplicht zijn opleidingspunten te halen (welke punten onder de toepasselijke regels van hun beroepsorganisatie ook daadwerkelijk verdiend zouden kunnen worden met het bijwonen van bijeenkomsten van de NVV), is de jaarlijkse contributie EUR 100,-. U kunt uw verzoek indienen door op onderstaande button te klikken en het aanvraagformulier volledig in te vullen.

STUDENTENLIDMAATSCHAP
Voor studenten geldt gedurende hun studie een voordelig tarief van € 25 per kalenderjaar. Studenten kunnen gevraagd worden bij de aanvraag van het lidmaatschap hun status aan te tonen door middel van bijvoorbeeld het toesturen van een digitale kopie van hun studentenkaart of een ander bewijs van inschrijving aan een (Nederlandse) universiteit. Het studentenlidmaatschap eindigt in ieder geval in het jaar waarin het lid 28 jaar oud wordt en gaat dan automatisch over in een regulier lidmaatschap. 

ADRESWIJZIGING?
U kunt hetzelfde formulier gebruiken als voor een nieuw lidmaatschap. Klikt u daarvoor ook op onderstaande button, maar geef echter bij uw lidmaatschap status aan dat u een bestaand lid bent. Wij zullen de nieuwe gegevens dan actualiseren.

DONATEURSCHAP
Hecht u als bedrijf of instelling belang aan de goede toepassing van het vervoerrecht en aan het bestaan van degelijke en doeltreffende regelgeving op dit rechtsgebied? Indien u donateur wilt worden kunt u contact opnemen met de secretaris voor de diverse mogelijkheden en voorwaarden.

Contactformulier lidmaatschap

LinkedIn

Discussieer mee op LinkedIn

Volg de conversatie op LinkedIn en deel uw kennis en ervaring met leden en geïnteresseerden.

Naar onze LinkedIn pagina

Twitter

Volg ons op Twitter

Blijf via Twitter op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het zee-, lucht- en vervoersrecht.

Naar onze Twitter pagina